Paintball CRAZY ACTION MÓDBAN

Délelőtt a Fireball Paintball Egyesület által üzemeltetett pályájára látogattunk Csemőbe Lázár Alexa jóvoltából. Én kis naív azt hittem a csapatunk minden tagja kipróbálta már a Paintball játékot. Hát a csapatból én voltam az egyetlen így be kellett avatni őket. 😊

Alexa instrukciókat adott fegyver és maszk használatról, „maszkot pályán semmi esetre se vegyük le, mert a kósza golyó is okozhat maradandó károsodást maszk használat nélkül”. Volt még egy lényeges infó, közelről nem lövünk senkit, csak felszólítjuk, hogy add fel. Na ez utóbbi instrukció nem igazán ment át, és a videóban szereplő közeli lövések nem minősülnek szabályosnak. Ezért ezúton is elnézést kérünk.

Eligazítás után jött a beavatás, az azt jelenti, hogy mindenkit hátba lőttem, hogy tudják mit okozhatnak egymásnak, és mire számíthatnak játék közben. Mint utólag kiderült Alexától, ők ilyet nem szoktak csinálni. Ez Crazy Aaction Team Beavatás volt. Ezért is bocsi, egyáltalán nem élveztem. 😊

Ezek után indulhatott a játék. Délelőtt jó játékmenetek voltak, élveztük nagyon. Esemény után egy laza ebéd a srácokkal Cegléden, majd irány a Crazy Action Dirt park. Hozzá kell tegyem, mindenki hullafáradt volt. Amikor kiértünk, a pihenő zsákokat kitettük, és lefeküdtünk, mondván hogy megvárjuk az otthonról érkezőket. Egy laza félórás szundiba ment át a dolog. Konkrétan mintha kínoznának, úgy álltunk neki az airbag felállításának.
Megint iszonyat szél volt. Peti mondta, nem lesz itt gond, ugrott párat, és vissza feküdt aludni pár emberrel, így a végére a fél társasággal nyomtuk végig a délután második felét. A másnap olyan volt, mintha lenyomtunk volna egy extrém sportnapot.

Fireball Paintball & Airbag 2022