JUNKRIDE FREESTYLE PARK ŠURANY

2019. feburá 9-én szombaton délután látogattuk meg a JUNKRIDE FREESTYLE PARK ŠURANY pályáját.

A határtól nincs messze, gyakorlatilag 120 km autózás Budapestről. Nagyon komoly pályát hoztak itt össze – van park, van Beton pool és még dirt is.

Engem érdekelt volna minden, de idő szűkében csak a fedett parkot látogattuk meg. Egy hatalmas gyárépület felső szintjén kapott helyet a pálya, ami 2 részből áll. Van egy park szekció, ez a nagyobb része a pályának. L alakban veszi körül a második rész. Ez egy street gördeszka bringa terület. Van egy frankó szivacs gödör is, és egy shop, ahol termékeket, alkatrészeket is árulnak.

Egyik tagunk üléstörése után itt vásárolt. Jó fejek voltak, forintot is elfogadtak.

Technikás elemek vannak, közülük kiemelném a pizza alakú elemet, ami a pálya közepén van, és Wallride fal található rajta, ami igen nagy élményt nyújtott mindenkinek.

Pálya előnye: nagyon tágas, jó a beépítettség , nagyon jó Flow. hogy ez mit is jelent? A Wikipédia szerint: A flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, amelynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől örömmel töltődik fel, abban teljesen feloldódik, minden más eltörpül mellette, bármi áron folytatni törekszik.

Hátránya: este talán kicsit kevés a lámpák fényereje.

Crazy Action Team Surány 2019