GÖDÖLLŐ 2022 – TÖKÉLETES DÉLUTÁN

Első videónkat Crazy Action Team formációként itt forgattuk 2018 ban. Közel áll hozzám ez a pálya, technikás és nagyon sokrétűek az elemek.

Kovács Tomi különösen éli ezt a helyet – a tervezés és kivitelezéskor igen nagy szerepet vállalt. Ráadtam kicsit a Gopro max kamerát, hogy az ő nézőpontjából is láthassuk a bringázást és a pálya lehetőségeit. Szeretek mások nézőpontja mögé állni és kicsit beleérezni abba, amit csinálnak, kiszakadva ezáltal a saját megszokott nézőpontomból. Ez a kamera kicsit ehhez ad lehetőséget.

Ahogy lenni szokott Petinek nem minden ív adta ki úgy a dolgokat, ahogy szokta, tehát esésben nem lesz hiány. Mintha esésen keresztül kalibrálná az agyát, mert utána azért szépen beadogatja a trükkjeit. Pályán kicsit meredek a nagy negyedív, de ahogy lenni szokott pár ugrás után hozzá lehet szokni. A box kétoldalt íves és jól ugorható, visszafelé viszont hajlamosak vagyunk túlugrani, mondhatni túl kényelmes, ha viszont ráérzel a tempóra, tök jó.

A szöget bezáró negyedívekből 2 db is van, ami különleges ugratási élményt ad. A beton tükör sima, nagyon jól gurul rajta minden, és van itt még spine és döntött fal is, amit a deszkások, rolleresek is egyaránt szeretnek. Az elemek viszont már elkezdtek fellazulni, mondhatni ráférne egy karbantartás vagy kötőelem-ellenőrzés, esetleg utánhúzás vagy csere.

Ezt leszámítva még használható és nagyon jó élményeket ad. Jó érzés, amikor sikerül teljesíteni a trükköket, amiket elterveztünk, és látni egymás sikereit, ez nagyon motiváló.

U.I: Hálás vagyok a jó egészségemért és a lehetőségekért, hogy csinálhatom ezt a sportot olyan srácokkal, akik motiválnak, és akikkel szeretek bringázni. Köszönöm.

Tisztelettel:
Kővári Roland

Gödöllő 2022 Tökéletes délután