THE GARDEN SKATE PARK

The Garden Bringa Parkban jártunk nem rég a srácokkal. Ficsor Kornél elsőként adta be az országban a nothing front bike flippet ezen a szép napon. Videó végén az is meg lesz.

Alapvetően egy magánpályáról beszélünk. A környezet rendezett és tiszta, családias. A látvány olyan érzést kelt, hogy nagyon egyben van a hely. Park és Dirt szekció is megtalálható.

A Dirt azok számára lesz érdekes, akik már térközös ugratókon mernek menni, és pár alap trükkjük is van. Azok, akik nagy méretű térközös ugrókhoz vannak szokva, és azt szeretik, nekik ez nem lesz olyan nagy élmény, vagy legalábbis nem fog egész nap kitartani a lelkesedés. A pálya egyértelmű erőssége a Park.

A negyedíves oldalon azonos rádiuszú ívek vannak pár fokos szögben elfordítva, egy kis eltolódást idézve elő. Sok lehetőséget rejt magában. A Vert fal számomra kicsit fura volt, de ezért nem az ívet okolnám, hanem az én járatlanságomat ezen az elemen. 2 óra után már egész jól megbarátkoztam vele. A spine eltérő rádiuszú a két oldalon, ami szintén sok lehetőséget rejt magában, és bátrabban veszi rá magát az ember a trükkökre. A box mindkét oldala íves és egész méreteseket lehet ugrani.

A pálya legvonzóbb része a rezi szivacsos érkező. Rengeteg trükkre mertünk rápróbálni, amire nem biztos, hogy rávettük volna magunkat, ha élesben, érkezőre menne. Viszont miután egy dolog összejön, azzal utána szívesen próbálkozunk élesben is, rezi nélkül.

A pálya összegészében jó állapotban van, és a kellemes környezet miatt különleges hangulat van jelen, bár a hangulathoz mindig az aktuális csapat is hozzájárul.

Köszönjük Szabó Janinak a lehetőséget, és hogy egy ilyen helyt tart fent a sportolni vágyó bringásoknak.

The Garden scate park